Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hilversum

Smaakpalet Atelier

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Creatief Atelier is een werk- en dagbestedingslocatie in Hilversum. Bij Creatief Atelier werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). We werken bij het Creatief Atelier in twee groepen. De ene groep werkt in de winkel en de andere groep in het atelier.

Dagbesteding bij Creatief Atelier

De begeleiders zijn net zo creatief als wijzelf. Er zijn vaste begeleiders. Als je met een werkstuk hulp nodig hebt, dan krijg je dat. Ook leren we dingen zoals nieuwe technieken om de mooiste dingen te maken.

Het atelier

In het atelier maken we mooie schalen en lampenkappen. Ook beplakken en beschilderen we stoelen. Iedereen heeft een eigen werkplek met een kastje voor het werk en de verlichting. We maken leuke dingen en zijn vaak met dezelfde mensen. Alle zelfgemaakte spullen verkopen we in de winkel. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 06 - 11 14 53 06.

Adres
Naarderstraat 15
1211 AH Hilversum

De Winkel

De winkel is een leuke plek om te werken, omdat je mensen ontmoet. Je kan in beide groepen in je eigen tempo werken en je wordt goed begeleid. De winkel is telefonisch te bereiken via 06 - 15 92 23 80

Ligging

Het Creatief Atelier ligt in het centrum van Hilversum, tegenover de markt. Dat is erg gezellig. Er lopen best veel mensen langs die kijken naar wat wij maken. Aan de achterkant is de Diepeweg en daar is het Atelier.

"Alle zelfgemaakte spullen verkopen we in de winkel"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons