Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bleskensgraaf

Bij de notabelen

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking, Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Roelstoeltoegankelijk, Winkel, Parkeergelegenheid

Woonvorm

Eigen sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Bij de Notabelen is een werk- en dagbestedingslocatie in Bleskensgraaf. Hier werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) of ernstige meervoudige beperking (EMB).

Bij de Notabelen

Bij de Notabelen is een arbeidsmatige dagbesteding waar mensen met en zonder een beperking samen leven en werken, van alle leeftijden. Iedereen draagt met trots bij met zijn eigen talenten en mogelijkheden aan het werk. Je kunt verschillende werkzaamheden bij ons doen. Zoals inpakwerk, huishoudelijke taken, diverse handwerktechnieken leren en toepassen, houtbewerking, kaarsen en kaarten maken. Bij de Notabelen werkt nauw samen met verschillende bedrijven en vaste vrijwilligers.

Adres
Hofwegen 24a
2971 XB Bleskensgraaf

Dagbesteding

We maken allerlei leuke cadeau-artikelen die we verkopen in onze winkel. Bestellen is ook mogelijk. Als je bij ons werkt heb je om de beurt winkeldienst. Zo kom je met klanten in contact. Ook is het belangrijk om je vaardigheden te behouden en waar mogelijk verder te ontwikkelen. In overleg met de klant maak je samen met de begeleiding persoonlijke cadeautjes/pakketjes voor bijvoorbeeld trouwen, afscheid, zwangerschapsverlof enz. Ook maken we kerstpakketten naar de wensen van de klant. Bij de Notabelen ligt in het leuke dorp Bleskensgraaf, omgeven door de polder en is elke werkdag van 08:30 uur t/m 16:30 uur geopend. Kijk ook eens op Facebook en Instagram.

"Kom gerust eens langs, het is gezellig bij ons!"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons