Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Atelier de Kokon

Atelier de Kokon

Atelier de Kokon is een werk- en dagbestedingslocatie in Nunspeet. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Geen dag is hetzelfde, omdat er zoveel te doen is.

Dagbesteding Atelier de Kokon

Van verven, timmeren en keramieken tot gezellig praten en beeldhouwen. We doen het allemaal. Je bent creatief bezig, ontmoet anderen en er is veel ontspanning. Iedereen werkt in zijn eigen tempo aan zijn eigen vaardigheden. De ruimtes zijn makkelijk te overzien.

De ateliers

De Kokon en het naaiatelier de Vlinder liggen vlakbij elkaar. De deelnemers zijn tussen 18 en 68 jaar. Voor de jongeren van het speciaal onderwijs hebben we creatieve stageplekken.

We vinden jouw ideeën en mening belangrijk. Je mag overal over meepraten. Over de activiteiten die je wilt doen. Over de producten die je maakt. En zelfs over de inrichting van de ateliers. We verkopen ook zelfgemaakte producten aan mensen uit de buurt. Het is altijd leuk om een praatje te maken met de kopers.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina