Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Asterstraat

Asterstraat

Asterstraat is een woonlocatie in Haarlem. Hier wonen 14 ouderen met een verstandelijke beperking (VB). De Asterstraat is een kleine en overzichtelijke woonlocatie.

Begeleid wonen bij Asterstraat in Haarlem

Alle bewoners van de Asterstraat hebben meer zorg nodig. Zo helpen we bewoners die vergeetachtig zijn, en bewoners die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Er zijn twee groepen. Nieuwe bewoners komen in de groep die het beste bij hen past.

De hele dag begeleiding

Sommige bewoners gaan een paar dagen per week naar de dagbesteding. Andere bewoners blijven thuis en krijgen zinvolle dagbesteding. De begeleiders zijn er de hele dag. Ook ’s nachts kan er een begeleider opgeroepen worden. Zo zorgen we dag en nacht voor een veilige woonomgeving.

Oude dag

Onze bewoners genieten van hun oude dag. Uitslapen, naar muziek luisteren, een dutje doen of een borreltje drinken; het kan allemaal. Of misschien blijft een bewoner liever een keertje thuis in plaats van naar de dagbesteding te gaan. Wij vinden kleine dingen in het leven belangrijk en proberen elke dag zo in te richten dat de bewoners zich prettig voelen.

De Asterstraat ligt in een oude wijk aan de rand van het centrum van Haarlem. Er is een mooie binnentuin. Op de eerste verdieping is een veilig dakterras. De groep voor mensen met dementie kunnen we afsluiten als dat nodig is.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina