Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zutphen

Ambulant Berkel-IJsselstreek

Locatietype

Ontmoetingsplek, Ambulante begeleiding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Ambulant Berkel-IJsselstreek ondersteunt jou om je zelfstandigheid te vergroten en te behouden. Je woont zelfstandig en de meeste dingen kun je prima zelf, zoals: boodschappen doen, koken en reizen. Toch heb je soms even wat ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld bij het invulling geven aan je dagelijkse leven, om te gaan met situaties die je lastig vindt of het doornemen van post als je iets niet begrijpt. Wij noemen dat ondersteuning vanuit Mijn Netwerk. Dat kan bij jou thuis, op een ontmoetingsplek of op afstand via de telefoon, computer of tablet.

Adres
Ruys De Beerenbrouckstraat 106
7204 MN Zutphen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Voor deze vorm begeleiding heb je een indicatie of beschikking nodig. Wil je precies weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons Cliëntbureau op. Het Cliëntbureau zorgt ervoor dat een medewerker van Philadelphia binnen enkele dagen contact met je opneemt. Telefoonnummer Cliëntbureau: 0800-0830

"Meer informatie over onze werkwijze vind je bij Mijn Netwerk."

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons