Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

8Methuis

8Methuis

8Methuis is een woonlocatie in ‘s Hertogenbosch. Bij ons kan je wonen met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB). We wonen hier met acht mensen.

Wonen bij 8Methuis

We wonen in een rustige wijk van ‘s Hertogenbosch. Bij 8Methuis heb je een eigen appartement. Je hebt een eigen woonkamer, slaapkamer, douche, wc en kleine keuken. Overdag gaat iedereen naar werk of dagbesteding.

Een gezellige buurt

We zijn allemaal best zelfstandig, maar het is fijn dat er elke dag iemand van de begeleiding is. Elke dag kookt iemand van ons samen met de begeleiding een warme maaltijd. We eten samen warm aan het begin van de avond.De begeleiding helpt je met vragen. Bijvoorbeeld met je post of je financiën. Maar ook bij het maken van een boodschappenlijstje of het koken.

Het winkelcentrum is dichtbij. ‘s Hertogenbosch is een gezellige stad waar je veel leuke dingen kan doen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina