Zuylendael is een woonlocatie in Utrecht. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Zuylendael is een mooi en modern gebouw aan de rand van de stad Utrecht.

Wonen bij Zuylendael

We wonen bij Zuylendael met twaalf mensen. Ieder heeft een eigen woonkamer, slaapkamer, douche en keukenblok. Er zijn ook twee gemeenschappelijke huiskamers. Er wonen veel verschillende mensen op Zuylendael. Iedereen krijgt de ondersteuning die hij vraagt en nodig heeft.

Ondersteuning in eigen appartement

Ondersteuning kun je in je eigen appartement krijgen, maar je kunt ook de gezelligheid van de gemeenschappelijke huiskamers opzoeken. Hier wordt gezamenlijk gekookt en gegeten. Ook is er regelmatig een gezellige avond met spelletjes of film kijken.

Lekker in de tuin

Als het mooi weer is, kun je ons vaak in de gemeenschappelijke tuin vinden. Zuylendael is een locatie met veel mogelijkheden, waar van alles georganiseerd wordt voor en met de bewoners. Met de bus of op de fiets ben je zo in het centrum, maar ook op loopafstand is een winkelcentrum te vinden.

Als je in de stad Utrecht wilt wonen in een gezellige en actieve woning, dan is Zuylendael misschien wel de plek voor jou.

Zuylendael

Woonlocatie
Daalseweg 187d
3555 ST Utrecht
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

 

 

 

Componence Asset List