Zij-aan-Zij Ateliers is een werk- en dagbestedingslocatie in Amsterdam. Wij zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) die graag creatief bezig zijn. En het fijn vinden om met hun handen werken. Wij bieden een veilige en leuke werkplek. Daar werken de deelnemers, de kunstenaars, de medewerkers en de vrijwilligers letterlijk zij aan zij.

Dagbesteding Zij-aan-Zij Ateliers

Op deze werkplek leer je nieuwe dingen, in je eigen tempo. De begeleiders helpen je waar jij het nodig hebt. Op sociaal, creatief en werkgebied. We kijken goed naar jouw mogelijkheden en talenten. In het atelier borduren, breien en haken we mooie producten. Ook maken we producten van papier maché. De producten kunnen in opdracht worden gemaakt en worden verkocht. Je kunt op deze locatie het hele jaar terecht voor dagbesteding.

Hier aan de slag

Heb je altijd creatief willen zijn? Vind je het leuk om samen te werken met echte kunstenaars? Dan zijn de Zij-aan-Zij Ateliers echt iets voor jou!

We zitten in een oude school op de benedenverdieping. Bovenin de school is een dagcentrum van Philadelphia voor kinderen. Zij kunnen eventueel later doorstromen naar ons atelier.

Zij-aan-Zij Ateliers

Werk en dagbesteding
Chris Lebeaustraat 4
1062 DC AMSTERDAM
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.