Zalkerveer en Theehuis is een dagbestedingslocatie in ‘s Heerenbroek. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Ken je het pontje van Zalk naar ’s Heerenbroek? Daar werken mensen die ondersteuning krijgen van Philadelphia. 

Dagbesteding Zalkerveer en Theehuis

Bij Zalkerveer helpen we de schipper mee op de pont. Hierbij scheuren we de kaartjes af van de passagiers, rekenen we af en maken we een gezellig praatje met de mensen. Heerlijk in de wind op de IJssel. >> bekijk de sfeerimpressie

Koffie en appeltaart

Bij het pontje staat ook een mooi Theehuis. Ook hier werken mensen die ondersteuning krijgen van Philadelphia. De bezoekers kunnen hier genieten van een lekker bakje koffie en onze beroemde gevulde koeken, appeltaarten en hazelino’s die we in de keuken maken. Ook hebben we een mooi terras. Hier maak je ook de koffie klaar en mag je de klanten bedienen.

Als je bij ons komt werken, sta je er natuurlijk niet alleen voor. Je hebt leuke collega’s en je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Het Theehuis is het hele jaar open voor de fietsers en wandelaars tussen Zwolle en Kampen. De hele week zijn we open van 10.00 tot 16.00 uur. In april tot november zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De veerpont vaart alleen van 1 april tot 30 oktober. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Bekijk ook de website www.zalkerveer.nl

Zalkerveer en Theehuis

Werk en dagbesteding
Veecaterdijk 12a
8275 AG S-HEERENBROEK
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Woonvorm

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

De locatie bevindt zich in een buitenwijk.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.