De Wittenburg is een woonlocatie in Bergen. Bij De Wittenburg wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Je woont hier zelfstandig in je eigen appartement. We wonen aan de rand van het Bergense Bos vlakbij het centrum.

Wonen De Wittenburg

Het bijzondere aan ons pand is de vorm. Van de zijkant lijkt het een beetje op een boot. Bij De Wittenburg wonen we met achttien bewoners. Je hebt een eigen appartement met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Het gebouw heeft vier woonlagen. Op elke verdieping is een gemeenschappelijke woonkamer. Hier koken, eten en ontspannen we samen. En kan je elkaar en de begeleiding ontmoeten. Als het mooi weer is kunnen we op het terras zitten. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om in je eigen appartement te koken en te eten. Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. Er is ook interne dagbesteding op de Wittenburg. Dat is de Torenkamer. Ook hebben we een grote schuur en een grote tuin waar iedereen gebruik van mag maken.

Dagbesteding De Torenkamer

In een gezellige ruimte op de derde verdieping van het gebouw is de interne dagbesteding de Torenkamer gevestigd. Hier zorgen twee vaste medewerkers voor de begeleiding die aansluit bij jouw interesses en kwaliteiten. Wij willen een veilige werkplek bieden, waar je in je eigen tempo je dagprogramma kunt uitvoeren.

De dagbesteding is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 15.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. Om 12.15 uur lunchen we met zijn allen en na de lunch is een rustmoment. Bekijk ook onze Facebook voor de producten die hier worden gemaakt.

Heerlijk uitwaaien aan het strand

Bergen is een leuk dorp. We wonen vlakbij het centrum. Hier zijn winkels en restaurants. Handig voor de boodschappen. En het strand is maar op korte afstand. Ongeveer 15 minuten fietsen. Hier kan je heerlijk uitwaaien.

Netwerk

We vinden het netwerk van de bewoners erg belangrijk. Daarom richten wij ons erop om met verwanten af te stemmen, samen te werken en hen vanaf het begin te betrekken bij de begeleiding aan de bewoners.

Wittenburg

Woonlocatie
Breelaan 89d
1861 GD BERGEN NH
Doelgroep

Ouderen

Je wilt zelf keuzes blijven maken en blijven genieten. Je behoeftes veranderen nu je ouder wordt. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden. Zodat jij een aangenaam leven blijft houden en een fijne oude dag hebt.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

activiteitencentrum

In het activiteitencentrum proberen we je activiteiten aan te bieden waar jij plezier aan beleeft.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

appartement

Je hebt een zelfstandige woonruimte met aparte woonkamer en slaapkamer(s).

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List