Wijkcentrum Daalmeer is een werk en dagbesteding in Alkmaar. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB).

Ontmoetingsplek Wijkcentrum Daalmeer

Bij Wijkcentrum Daalmeer is het een gezellige boel. Je kan hier lekker kletsen onder het genot van een kop koffie of thee en andere mensen leren kennen. Ook doen we activiteiten samen.

Activiteiten

We doen leuke dingen. We hebben bijvoorbeeld een workshop bloemen vilten gedaan. En een muziek- en dansavond met een DJ. Dat was echt gaaf.

Wijkcentrum Daalmeer is in een buurthuis in Alkmaar. Neem contact op als je wilt weten waar de volgende activiteit is.

Wijkcentrum Daalmeer

Ontmoetingsplek, Ambulante begeleiding
Johanna Naberstraat 77b
1827 LB ALKMAAR
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Locatietype

Op ontmoetingsplekken komen mensen bij elkaar. Er is professionele begeleiding aanwezig en er komen mensen uit de buurt. Je kunt er terecht voor sociale contacten maar ook met een hulpvraag.

Als je op jezelf woont maar wel wat ondersteuning kunt gebruiken dan kun jij bij Philadelphia gebruikmaken van 'Mijn Netwerk'. Samen met jou bekijken we waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Zo kun je zoveel als mogelijk zelf doen en jouw leven leiden zoals jij dat wilt.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.