Westerkerk is een werk- en dagbestedingslocatie in Amsterdam. Bij Westerkerk werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of verstandelijke beperking (VB). De Westerkerk in Amsterdam is een van de mooiste kerken in Amsterdam.

Dagbesteding Westerkerk

Je kunt bij ons werken in de kerk als gastvrouw of gastheer. Of als huishoudelijke hulp. Je kunt helpen met koffie en thee rondbrengen en de lunch verzorgen. Er is genoeg werk te doen!

Veel toeristen

In de kerk worden verschillende activiteiten gedaan. Elke week op zondag is er een kerkdienst. Ook wordt de kerk vaak verhuurd voor bijvoorbeeld trouwerijen, concerten of lezingen. Er komen veel toeristen de Westerkerk bekijken. Die toeristen komen niet alleen uit Nederland, maar van over de hele wereld. In de kerk is een winkel waar mensen souvenirs, boeken of ansichtkaarten kunnen kopen. Vind jij het ook leuk om in Amsterdam in de Westerkerk te werken? Kom dan gerust eens kennismaken.

Westerkerk

Werk en dagbesteding
Prinsengracht 279-281
1016 GW AMSTERDAM
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

In een belevingsgerichte tuin ervaar je allerlei verschillende soorten prikkels. De tuin heeft verschillende natuur gerelateerde elementen met aandacht voor zicht, tastzin, geluid, geur en smaak.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.