De Westerkerk in Amsterdam biedt werk en dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een licht verstandelijke beperking (LVB). 

Dagbesteding Westerkerk Amsterdam

Bij de Westerkerk verricht je verschillende ondersteunende werkzaamheden. Je kunt bij ons als gastheer of -vrouw werken. Je kunt de toeristen iets vertellen over de mooie bijzondere kerk, koffie en thee serveren aan bezoekers en meehelpen in de keuken bij het klaarmaken van de lunch. Natuurlijk zorgen we samen ook dat alle ruimtes binnen de kerk schoon en opgeruimd zijn. 

Veel bezoekers in de kerk

We ontvangen vaak toeristen die de Westerkerk willen bekijken. Er is een winkel waar ze souvenirs, boeken en ansichtkaarten kunnen kopen. Je helpt dan ook om bezoeker te ontvangen en soms geef je een rondleiding.

Wat is jouw talent?

Wij kijken samen met jou naar jouw talenten. Wat vind je leuk, wat kun je al en wat wil je nog graag leren? Daarna maken we een plan en zoeken we werkzaamheden die bij jou passen. Zo ontwikkel jij je talenten verder. Heb je zelf ideeën voor werkzaamheden die je graag wilt doen? Bespreek dat met ons en we kijken wat mogelijk is.

Welkom!

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om in Amsterdam in de Westerkerk te werken? Kom dan gerust kennismaken. Dan gaan we samen met jou aan de slag om te ontdekken welke werkzaamheden bij je passen.

Om bij de Westerkerk te werken heb je een indicatie dagbesteding nodig, of een beschikking vanuit de gemeente.  

Westerkerk

Werk en dagbesteding
Prinsengracht 279-281
1016 GW AMSTERDAM
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.
Faciliteiten

belevingstuin

In een belevingsgerichte tuin ervaar je allerlei verschillende soorten prikkels. De tuin heeft verschillende natuur gerelateerde elementen met aandacht voor zicht, tastzin, geluid, geur en smaak.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat