Westerhof is een woonlocatie in Vlissingen. Hier wonen oudere cliënten met vaak een intensievere zorg- en ondersteuningsvraag.

Wonen bij Westerhof

Bij de Westerhof wonen nu 21 mensen. Je hebt een eigen slaapkamer en deelt het sanitair met de andere bewoners. Ook is er een grote, groene tuin waar het op mooie dagen heerlijk toeven is.  We zijn veel samen in een van de vier huiskamers. Veel van onze bewoners genieten binnenshuis van hun oude dag en krijgen daar ook een passende dagbesteding aangeboden. Een deel van de cliënten werkt ook nog één of meerdere dagen buiten de deur.

Begeleiding op maat 

Bij de Westerhof  nodigen we je uit om mee te helpen waar dat lukt. Ook zullen we je ondersteunen waar het niet (meer) alleen gaat. We hebben er oog voor dat je een dagje ouder wordt en dat dit voor veranderingen zorgt in je leven. We groeien hierin met je mee en stemmen onze zorg en begeleiding continu af op wat jij nodig hebt.

Nieuwbouw

Het gebouw van de Westerhof is zelf ook al een jaartje ouder. We gaan daarom op korte termijn een nieuwe locatie bouwen die volledig voldoet aan al onze wensen.

Westerhof

Woonlocatie
Westerbaan 2
4386 CR VLISSINGEN
Doelgroep

Ouderen

Je wilt zelf keuzes blijven maken en blijven genieten. Je behoeftes veranderen nu je ouder wordt. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden. Zodat jij een aangenaam leven blijft houden en een fijne oude dag hebt.
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

geriatrische problematiek

dementie

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

belevingstuin

In een belevingsgerichte tuin ervaar je allerlei verschillende soorten prikkels. De tuin heeft verschillende natuur gerelateerde elementen met aandacht voor zicht, tastzin, geluid, geur en smaak.

activiteitencentrum

In het activiteitencentrum proberen we je activiteiten aan te bieden waar jij plezier aan beleeft.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

gedeeld sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair deel je met een (aantal) bewoner(s).

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List