WerkKracht15 in Kampen is een locatie waar je kunt werken als je een licht verstandelijke beperking (LVB) hebt. Heb je daarnaast ook een lichamelijke beperking dan kijken we samen wat er mogelijk is voor jou binnen onze locatie. Je kunt bij ons verschillende werkzaamheden doen en veel leren. Van lichte arbeidsmatige/seriematige handelingen tot inpakwerk. Het maken van kaarsen. Het werken met papier. Tot het maken van meubels en het werken met computers. We bespreken samen met jou bij welke onderdelen je aan de slag wilt.

Kaarsenmakerij

Op de kaarsenmakerij werken wij met een team van 20 medewerkers met veel plezier aan het maken van verschillende kaarsen. Voor binnen en buiten, allerlei kleuren en modellen. Je kunt bijvoorbeeld  mallen vullen, dompelen, bollen draaien en kaarsvet sorteren. En we maken ook van oude kaarsen weer nieuwe kaarsen. Klanten kunnen kaarsen bij ons kopen of bestellen. Je werkt hier zelfstandig, maar er staat altijd een begeleider voor je klaar om je te helpen. Telefoonnummer 06 - 11 40 87 19

Werkstation 1 & 2

Bij de werkstations doen we dagelijks lichte industriële arbeids- en seriematige werkzaamheden. Dit doen we voor verschillende bedrijven in en rondom Kampen. Dit zijn vaste klanten waar we fijn mee samenwerken. Bij de werkstations kun je bijvoorbeeld fietsstickers klaarmaken, inpakwerk en  sorteerwerk doen. Bij werkstation 1 werk je wat meer zelfstandig. Bij werkstation 2 krijg je iets meer structuur in je werk. Er is altijd genoeg te doen en we helpen elkaar als het nodig is.
Telefoonnummer station 1: 06 - 15 44 56 14 
Telefoonnummer station 2: 06 - 11 43 03 70

De Strijk

De Strijk is een nieuwe werkplek. We doen hier van alles wat bij de was doen komt kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sorteren van was, wassen en strijken maar vergeet ook niet het vervoeren van de was van en naar locaties.

Klussenteam

Bij het Klussenteam werken we in opdracht van particulieren, instellingen, verenigingen en bedrijven. We maken en repareren dingen in en rond een huis, zoals; tuinhekken plaatsen, muren schilderen, schilderijen ophangen en kasten in elkaar zetten. In onze werkplaats werken wij met hout en mooie machines. Je kunt hier les in krijgen en aan het eind een certificaat halen. Als je het certificaat hebt behaald, mag je onder toezicht zelfstandig met deze machines werken!

Telefoonnummer 06 - 83 97 18 91

Compu All  

Bij Compu All werken wij op verschillende manieren met computers en andere ICT apparaten. Je kunt hier computers, routers, servers, hubs en allerlei audio uit elkaar halen (demonteren). Hiervoor hebben wij zelfs een Europees certificaat (WEEELABEX). Wij zorgen ervoor dat dit op de juiste manier wordt gerecycled (voor hergebruik) en afgevoerd. De materialen die binnenkomen sorteren, wegen en demonteren we. Daarna worden de onderdelen weer uitgevoerd. Hierbij gebruiken van verschillende transportmiddelen. Waaronder een heftruck. Je kunt zelf een heftruckcertificaat behalen.

Daarnaast hebben wij het project Duurzaamheid. Hier worden laptops, iPads en iPhones klaar gemaakt zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Dit doen we door deze apparaten te testen en er nieuwe software op te zetten. Telefoonnummer 06 - 25 34 68 19

Klussenteam en Compu All

Werk en dagbesteding
Industrieweg 15
8263AA Kampen
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

epilepsie

auditieve beperking

autisme

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

activiteitencentrum

In het activiteitencentrum proberen we je activiteiten aan te bieden waar jij plezier aan beleeft.

winkel

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat