Wasserij is een werk- en dagbestedingslocatie in Huizen. Hier werken negen mensen met een verstandelijke beperking (VB). In de wasserij is het gezellig.

Dagbesteding Wasserij

Alle medewerkers krijgen een taak in de wasserij. Je kunt wassen, strijken, vouwen en verdelen. Sommige medewerkers willen graag iedere dag iets anders doen. Dat kan. Andere medewerkers vinden het prettig om vaak hetzelfde te doen. Dat kan ook. We moeten heel netjes werken. We werken namelijk voor echte klanten. Klanten die betalen voor ons werk. We werken voor bedrijven, gezinnen en locaties van Philadelphia.

Werkzaamheden

Je mag hier de hele week komen. Of een paar ochtenden. Het kan allemaal. Samen zijn we trots op ons werk. We krijgen ook veel complimenten. Samen met jou zoeken we de werkzaamheden die bij jou passen. En waar je wat van kunt leren. Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die leren jou goed kennen. Soms veranderen we dingen. Maar dat doen we altijd voorzichtig. Jij weet dus altijd waar je aan toe bent.

“Iedere dag ben ik weer blij als ik zie dat alles mooi schoon en netjes is.” Het ruikt hier altijd heerlijk. Naar gewassen kleren en lakens. Misschien is dat wel de reden waarom veel mensen hier willen werken.

Wasserij

Werk en dagbesteding
Oranje Nassauplein 100
1272 KV HUIZEN
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

epilepsie

auditieve beperking

autisme

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat