De Vollewens is een woonlocatie met 14 appartementen in Veenendaal. De bewoners ontvangen persoonlijke begeleiding op maat, in het eigen appartement. Er is een steunpunt waar men kan koken, eten en mensen kan ontmoeten voor een gezamenlijk kopje koffie of een praatje.

Zelfstandig begeleid wonen bij de Vollewens in Veenendaal

Iedere bewoner heeft een eigen appartement met woonkamer, keuken, slaapkamer, douche, wc en berging. In de berging kan een wasmachine aangesloten worden. Er zijn enkele appartementen met een tuin of balkon. Ieder appartement heeft een eigen deurbel.

Persoonlijke begeleiding bij de Vollewens

De bewoners van de Vollewens zijn redelijk zelfstandig. Op de uren dat er geen begeleiding fysiek aanwezig is, kan er een beroep worden gedaan op DigiContact. Er is via DigiContact 24 uur per dag begeleiding beschikbaar via (beeld)bellen. In het steunpunt binnen Vollewens wordt gekookt en gegeten en vinden andere sociale contacten plaats.

Iedere bewoner wordt persoonlijk begeleid in het eigen appartement. De frequentie wordt aangepast aan de behoefte van de bewoner. Het kan dagelijks zijn maar ook enkele keren per week. Overdag gaan de bewoners naar het werk of de dagbesteding. ’s Avonds en in het weekend gaan ze naar een sportclub of naar familie of vrienden. De Vollewens ligt in een woonwijk. De supermarkt is vlakbij. Het centrum van Veenendaal is tien minuten fietsen.

Vollewens

Woonlocatie
Vollewens 47
3905 WZ Veenendaal
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

autisme

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

belevingstuin

In een belevingsgerichte tuin ervaar je allerlei verschillende soorten prikkels. De tuin heeft verschillende natuur gerelateerde elementen met aandacht voor zicht, tastzin, geluid, geur en smaak.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List