Tussen de Eiken is een intensieve zorglocatie in Apeldoorn. Hier wonen of logeren mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB), een ernstig meervoudige beperking (EMB) of met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Bij Tussen de Eiken kan je ook terecht voor logeren en opvang.

Wonen bij Tussen de Eiken

Wil je bij ons komen wonen (voltijd of deeltijd), logeren of heb je tijdelijk een plekje nodig zodat jij of je familie wat rust krijgt? Wil je uit school een paar uurtjes bij ons komen of in de vakantieperiode? Alles is bespreekbaar. Je hebt een eigen slaapkamer, een speeltuin voor de deur en een speelruimte met televisie, iPad en computers in het huis.

We proberen het huis zo gezellig mogelijk te maken waardoor jij je zo snel mogelijk op je gemak voelt. We kijken met de mensen die belangrijk zijn in jouw leven, wat we samen kunnen doen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij zoveel mogelijk leert en ontspant. In onze woonkamer met nieuwe meubels lukt dat vast!

Eigen ontwikkeling

Je kan hier leren koken voor jezelf of een groep, met financiën omgaan of vrienden maken en houden. Je kan er zelfs een nachtje proberen te slapen zonder begeleiding. Best spannend! Wij proberen er alles aan te doen om kijken of we je woon- of begeleidingsvraag kunnen beantwoorden. Dus staat je vraag er niet bij, stel hem gerust!

In de zomervakantie gaat Tussen de Eiken met de groep op kamp. De locatie heeft een tuin met een grote barbecue. Klinkt dat niet goed? We werken ook samen met het trainingshuis, de Boomgaard, om de hoek. Kom je een keertje langs om rond te kijken en kennis te maken?

Tussen de Eiken

Intensieve zorglocatie, Logeren en opvang
Tussen de Eiken 103/105
7325 HH APELDOORN
asdas

Doelgroep

Je kunt genieten van kleine alledaagse dingen. We besteden veel aandacht aan communicatie. Om zo goed als mogelijk te weten te komen wat jij wilt en waarom je dat wilt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt je ontspannen voelen en een zo gewoon mogelijk leven leiden. Wij bekijken samen met jou waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Zodat je zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen.

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Op onze intensieve zorglocaties kun je terecht als je dag en nacht hulp nodig hebt. De locatie is ingericht om jouw dagelijks leven zo prettig mogelijk te maken en er is altijd professionele begeleiding aanwezig.

Als je graag even ergens anders wilt zijn dan kun je tijdelijk bij ons verblijven. Je slaapt dan op een locatie van Philadelphia. Bijvoorbeeld in het weekend of tijdens de vakantie.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

Om de sensorisch motorische ontwikkeling te kunnen waarborgen, zijn er een aantal speeltoestellen in een speeltuin geplaatst. Deze speeltoestellen zijn passend bij de verschillende leeftijden en verschillende niveaus van functioneren.

Woonvorm

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair deel je met een (aantal) bewoner(s).

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een uitgaansgelegenheid.

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zwembad.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.