Tuinkas de Stek is een werk- en dagbestedingslocatie in Vierhouten. Hier komen mensen met een verstandelijke beperking (VB), een lichte verstandelijke beperking (LVB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). We zijn een groep met diverse mensen.

Dagbesteding Tuinkas de Stek in Vierhouten

Bij Tuinkas de Stek kun je veel verschillende dingen doen: bomen snoeien, het gras maaien, de planten verzorgen, producten van hout maken en hout kloven. Hou je van een vaste plek? Dan werk je in de kwekerij. Wil je liever op verschillende plaatsen werken? Dan werk je in de onderhoudsploeg. Je werkt natuurlijk niet alleen.

Bij Tuingroep de Stek ontmoet je andere deelnemers. Je leert goed samen te werken. Je krijgt ook best veel verantwoordelijkheid. En natuurlijk leer je nieuwe vaardigheden. Er komen ook leerlingen van het speciaal onderwijs bij ons. Zij kijken hier wat ze leuk werk vinden en waar ze goed in zijn. Nieuwsgierig geworden? Op onze website staan diverse foto's.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur. Je bent van harte welkom!

Tuinkas de Stek

Werk en dagbesteding
Nunspeterweg 88
8076 PD VIERHOUTEN
Doelgroep

Moeilijk verstaanbaar gedrag

Je wilt je ontspannen voelen en een zo gewoon mogelijk leven leiden. Wij bekijken samen met jou waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Zodat je zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen.

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Faciliteiten

dierenverblijf

Locatiepagina kwaliteit en contact

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat