Tante Amalia is een laagdrempelige werklocatie in Middelburg voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).

Werken bij Tante Amalia

Tante Amalia is een bruisend bedrijf, waar ruimte en aandacht voor elkaar en elkaars mogelijkheden voorop staan! Bij Tante Amalia worden materialen hergebruikt om iets moois en verkoopbaars van te maken. We maken knuffels en slingers, maar ook herbruikbare lunchzakjes en tassen. Soms krijgen we een opdracht hiervoor, of we verkopen het via onze eigen atelierwinkel. De openingstijden van de atelierwinkel zijn iedere werkdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Leerzaam en uitdagend

Maar Tante Amalia is nog veel meer: inpakken, verpakken en sorteren bijvoorbeeld. Kralen, doosjes, of tassen, iedere keer iets anders. Leerzaam en uitdagend werk. Werk doen waar je goed in bent, en waar je plezier in hebt, dát vinden we belangrijk. Hier kun je leren ontwikkelen en arbeidsvaardigheden trainen. Zo groei je uit tot een inpakprofessional, een naaister, of word je deskundig sorteerder.

Weststrate

We pakken kralen in voor een kralenbedrijf en voor Paverpol, een bedrijf met textielverharder. Ook pakken wij veel in voor Westrate, specialist in verpakkingen en alles voor kantoorinrichtingen. Je werkt bij Westrate in een regulier bedrijf, maar wel met de veiligheid en bescherming die een dagbesteding biedt. Dozen vouwen, tassen van bodems voorzien, linten knippen of cadeauverpakkingen klaarmaken. Samen met collega’s werken in het bedrijfsleven, met werk waar je goed in bent, en waarin je wordt uitgedaagd. Hoe leuk is het als je in de stad loopt en ziet iemand met een papieren tas lopen die jij hebt ingepakt!

Trots op je werk
Op alle werkplekken vinden we het belangrijk dat iedereen aan het eind van de dag tevreden is over zijn werk, en iets gedaan heeft om trots op te zijn. Groeien en ontwikkelen met werk dat er toe doet. Dat doen we samen, in een fijne sfeer waarin iedereen tot zijn recht komt.

Tante Amalia

Werk en dagbesteding
Sportlaan 110
4332 TM MIDDELBURG
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Woonvorm

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.