´t Olde Staduus is een dagbestedingslocatie in Genemuiden. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Je kan hier koffie en thee schenken, aan de slag in de catering of bij de hapjesservice.

Dagbesteding ´t Olde Staduus

't Olde Staduus is het voormalig Stadhuis van Genemuiden. Bij ´t Olde Staduus leer je nieuwe mensen kennen en werk je aan zelfstandigheid. Je kan er van alles doen. Op 100 meter afstand van 't Olde Staduus bevindt zich Grand Café Zin. Daar kan je helpen met de voorbereiding van de lunch, het opnemen van bestellingen en het serveren van het eten. Ook kun je de kassa bedienen en schoonmaken. Je kunt meehelpen in de cadeauwinkel en zelfs helpen bij de voorbereidingen voor bruiloften. 't Olde Staduus is namelijk een populaire trouwlocatie! De begeleiders staan altijd voor je klaar. Zij helpen je als het nodig is.

Openingstijden

  • Grand Cafe Zin is dinsdag en donderdag geopend van 10.00 tot 15.30 uur.
  • Philadelphia 't Olde Staduus is maandag t/m vrijdag geopend van 8.15-16.00 uur. 

't Olde Stadhuus

Werk en dagbesteding
Havenplein 1
8281 EV Genemuiden
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

epilepsie

auditieve beperking

visuele beperking

autisme

psychische problematiek

psychiatrische problematiek

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bibliotheek

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bibliotheek.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

lunchroom

catering

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.