´t Olde Staduus is een dagbestedingslocatie in het voormalig Stadhuis van Genemuiden. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding ´t Olde Staduus

Bij ons werk je in het hart van Genemuiden, midden in de maatschappij. Je kunt veel verschillende werkzaamheden doen. Op deze manier leer je nieuwe mensen kennen en werk je aan je zelfstandigheid.

Binnen ´t Olde Staduus doe je vanalles. Zo kun je koffie en thee schenken, aan de slag in de catering of bij de taart- en hapjesservice. We verzorgen groenonderhoud in de buurt en verrichten schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast hebben we arbeidsmatig werk voor bedrijven uit de buurt. Je kunt meehelpen in de cadeauwinkel en helpen bij de voorbereidingen voor bruiloften. 't Olde Staduus is namelijk een populaire trouwlocatie! Daarnaast bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar het leer-werktraject.

Ook werken wij samen met Van Dijk Brasserie. Je werkt hier op maandag en dinsdag in het restaurant tussen 10-15u. Je voorziet gasten van koffie, thee, frisdrank, taart en lunches. Je werkt in de bediening of in de keuken. Je leert om bestellingen op te nemen, klaar te maken en om uit te serveren. Ook is het hier mogelijk om een leer-werktraject te volgen.

Voor wie?

Iedereen met een indicatie dagbesteding kan bij ons aan de slag. Samen met jou kijken we naar wat je leuk vindt en wat je mogelijkheden zijn. Je werkt nooit alleen. Er zijn altijd begeleiders aanwezig. We hebben een enthousiaste en betrokken club met vrijwilligers die ons dagelijks helpen.

't Olde Stadhuus

Werk en dagbesteding, TalentWerkt
Havenplein 1
8281 EV Genemuiden
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

TalentWerkt

We helpen jou en het bedrijf waar je aan de slag gaat om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kunt doen. Je bouwt aan een (dag)structuur en een sociaal netwerk. Je ontvangt geen salaris. Je werkt dus op vrijwillige basis. Zo doe je werkervaring op. Dit kan van een paar uur tot een paar dagdelen per week.
Specialisme

epilepsie

auditieve beperking

visuele beperking

autisme

psychische problematiek

psychiatrische problematiek

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

bibliotheek

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bibliotheek.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat