´t Olde Staduus is een dagbestedingslocatie in Genemuiden. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Je kan hier koffie en thee schenken, aan de slag in de catering of bij de hapjesservice.

Dagbesteding ´t Olde Staduus

't Olde Staduus is het voormalig Stadhuis van Genemuiden. Bij ´t Olde Staduus leer je nieuwe mensen kennen en werk je aan zelfstandigheid. Je kan er van alles doen. Op 100 meter afstand van 't Olde Staduus bevindt zich Grand Café Zin. Daar kan je helpen met de voorbereiding van de lunch, het opnemen van bestellingen en het serveren van het eten. Ook kun je de kassa bedienen en schoonmaken. Je kunt meehelpen in de cadeauwinkel en zelfs helpen bij de voorbereidingen voor bruiloften. 't Olde Staduus is namelijk een populaire trouwlocatie! De begeleiders staan altijd voor je klaar. Zij helpen je als het nodig is.

Openingstijden

  • Grand Cafe Zin is dinsdag en donderdag geopend van 10.00 tot 15.30 uur.
  • Philadelphia 't Olde Staduus is maandag t/m vrijdag geopend van 8.15-16.00 uur. 

t Olde Staduus

Werk en dagbesteding
Havenplein 1
8281 EV GENEMUIDEN
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bibliotheek.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.