´t Olde Staduus is een dagbestedingslocatie in Genemuiden. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Je kan hier koffie en thee schenken, aan de slag in de catering of bij de hapjesservice.

Dagbesteding ´t Olde Staduus

't Olde Staduus is het voormalig Stadhuis van Genemuiden. Bij ´t Olde Staduus leer je nieuwe mensen kennen en werk je aan zelfstandigheid. Je kan er van alles doen. Op 100 meter afstand van 't Olde Staduus bevindt zich Grand Café Zin. Daar kan je helpen met de voorbereiding van de lunch, het opnemen van bestellingen en het serveren van het eten. Ook kun je de kassa bedienen en schoonmaken. Je kunt meehelpen in de cadeauwinkel en zelfs helpen bij de voorbereidingen voor bruiloften. 't Olde Staduus is namelijk een populaire trouwlocatie! De begeleiders staan altijd voor je klaar. Zij helpen je als het nodig is.

Openingstijden

  • Grand Cafe Zin is dinsdag en donderdag geopend van 10.00 tot 15.30 uur.
  • Philadelphia 't Olde Staduus is maandag t/m vrijdag geopend van 8.15-16.00 uur. 

't Olde Stadhuus

Werk en dagbesteding, TalentWerkt
Havenplein 1
8281 EV Genemuiden
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

TalentWerkt

We helpen jou en het bedrijf waar je aan de slag gaat om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kunt doen. Je bouwt aan een (dag)structuur en een sociaal netwerk. Je ontvangt geen salaris. Je werkt dus op vrijwillige basis. Zo doe je werkervaring op. Dit kan van een paar uur tot een paar dagdelen per week.
Specialisme

epilepsie

auditieve beperking

visuele beperking

autisme

psychische problematiek

psychiatrische problematiek

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bibliotheek

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bibliotheek.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

lunchroom

catering

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat