’t Hoge Dijkje is een woonlocatie in Nijverdal voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij ’t Hoge Dijkje in Nijverdal

Locatie 't Hoge Dijkje bestaat uit vier woonlagen met in totaal 32 appartementen. Elk appartement heeft een berging, woonkamer met keukenblok, slaapkamer, badkamer met toilet en douche en een eigen balkon. Aan de achterkant hebben we een mooie tuin met een terras.

Op de begane grond is een gezamenlijke woonkamer voor de bewoners van de begane grond. Ook hebben we gezellige steunpunten op de eerste en derde verdieping om elkaar te ontmoeten. Daar kunnen bewoners terecht voor koffie of thee, om gezamenlijk te eten en natuurlijk om tv te kijken en spelletjes te doen. Vanuit ieder steunpunt/ huiskamer is er toegang tot een ruime, gezamenlijke buitenruimte.

Dichtbij het centrum

't Hoge Dijkje ligt in een gezellig woonwijk, tegenover het wijkgebouw De Brake, op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum van Nijverdal. Daar zijn alle soorten winkels aanwezig, van kledingzaak tot supermarkt, en natuurlijk de nodige cafeetjes en eetgelegenheden.

Drie teams

We werken met drie teams. Op de begane grond zijn het kantoor en de kamer van de slaapwacht.

't Hoge Dijkje

Woonlocatie
't Hoge Dijkje 42
7442 AE Nijverdal
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

autisme

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

uitgaansgelegenheid

Binnen 1km afstand van de locatie is er een uitgaansgelegenheid.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.
Faciliteiten

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

appartement

Je hebt een zelfstandige woonruimte met aparte woonkamer en slaapkamer(s).

eigen zit-/slaapkamer

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List