't Binnenhues in Huissen is een woonlocatie voor oudere mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij ’t Binnenhues

We wonen met acht mensen in 't Binnenhues. Je hebt je eigen appartement met een zit-slaapkamer, keukenblok een douche en een wc. Er is een woonkamer voor gezamenlijk gebruik. Deze is gezellig ingericht en hier wordt koffie en thee gedronken, gezamenlijk gegeten en natuurlijk ook tv gekeken en spelletjes gedaan.

Met een vrijwilliger of begeleider ga je soms naar het centrum van Huissen. Het dorpscentrum is dichtbij 't Binnenhues, zo kun je makkelijk je boodschappen doen. Aan de achterzijde van 't Binnenhues is een tuin met een terras en een zitje. Hier is ook een schuur voor de fietsen.

Ligging

't Binnenhues ligt in een gezellige woonwijk, op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum van Huissen. Daar zijn alle soorten winkels aanwezig, van kledingzaak tot AH, en natuurlijk de nodige cafeetjes en eetgelegenheden. De bus stopt in de nabijheid van de locatie en heeft een rechtstreekse verbinding met het NS station in Arnhem en Nijmegen.

Begeleiding

Overdag ga je naar dagbesteding of werk. Je kunt ook op de locatie blijven. Samen kijken we wat het beste bij jou past. Op 't Binnenhues is 24 uurs bezetting aanwezig; over het algemeen is dat 1 begeleider, soms ondersteund door een assistent begeleider tijdens de avondmaaltijd. In de nacht is er een slaapdienst, dus geen wakende nacht. In de nacht kun je wel hulp inroepen van de begeleiding, eventueel door middel van alarmering.

De begeleiders kijken goed naar wat je precies aan hulp en begeleiding nodig hebt. Deze ondersteuning krijg je op je eigen appartement. De begeleiding biedt regelmaat en structuur. Ook worden heldere afspraken gemaakt over dag-invulling, hulp en structuur.

't Binnenhues

Woonlocatie
Goudreinet 30
6851 NR Huissen
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

epilepsie

autisme

NAH

Ligging

sportaccommodatie

Binnen 1km afstand van de locatie is er een sportaccommodatie.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

buitenwijk

De locatie bevindt zich in een buitenwijk.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List