Schotbalk is een intensieve zorglocatie in Urk. Bij de Schotbalk kan je wonen met een verstandelijke beperking (VB), ernstig meervoudige beperking (EMB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Wonen bij Schotbalk

Je woont hier in een woongroep. Er zijn drie woongroepen. Iedere groep heeft een gezellige woonkamer. Daar eten we samen en kan je je verhaal kwijt. Natuurlijk heb je ook een eigen zit/slaapkamer. Daar kom je tot rust en heb je privacy. Er is een groot balkon en zelfs een extra groot terras aangelegd.

Begeleiding

Schotbalk is een fijn thuis. Overdag zijn de meesten van ons op de dagbesteding. Als je thuiskomt, is de begeleiding er. Je hebt vaste begeleiders. Die leren jou goed kennen. Ze weten ook precies hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen.

We hebben mooie woonkamers. En bij mooi weer zitten we veel buiten. We hebben zelfs een nieuwe snoezelruimte. Daar geniet je van mooie geuren, kleuren en geluiden. In de buurt zitten winkels en op zaterdag is er een markt. Daar gaan we vaak naartoe om boodschappen te doen. Of gewoon voor de gezelligheid.

Schotbalk

Intensieve zorglocatie
Schotbalk 10
8322 BG URK
Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking

Je kunt genieten van kleine alledaagse dingen. We besteden veel aandacht aan communicatie. Om zo goed als mogelijk te weten te komen wat jij wilt en waarom je dat wilt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Moeilijk verstaanbaar gedrag

Je wilt je ontspannen voelen en een zo gewoon mogelijk leven leiden. Wij bekijken samen met jou waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Zodat je zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Intensieve zorglocatie

Op onze intensieve zorglocaties kun je terecht als je dag en nacht hulp nodig hebt. De locatie is ingericht om jouw dagelijks leven zo prettig mogelijk te maken en er is altijd professionele begeleiding aanwezig.
Specialisme

epilepsie

auditieve beperking

visuele beperking

autisme

NAH

Ligging

zorgcentrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

steunpunt

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat