Robert Kranenborg Academie is een opleidingstraject in Amsterdam. Hier wordt je in drie maanden opgeleid door meesterkoks Robert Kranenborg en Mounir Toub. Zodat je aan het eind van je opleiding meteen aan de slag kan door een baangarantie of stage voor zes maanden bij een gerenommeerd horecabedrijf.

Opleidingstraject Robert Kranenborg Academie

Bij de Robert Kranenborg Academie is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en je talenten in te zetten. Je leert de basis van het koken, maakt kennis met nieuwe producten, je leert proeven, communiceren met collega’s en met de chef. Ook krijg je training om te leren afspraken te maken. Bovendien regelt de academie een stageplek waar je werkervaring op kan doen tijdens de opleiding.

Een jobcoach begeleidt je tijdens de opleiding en de chefs verzorgen de lessen die twee tot drie dagen in de week plaatsvinden.

Aan het eind van de opleiding kan je een SVH certificaat halen. En heb je gegarandeerd een baan of stage voor zes maanden in de horeca.

Ben je gemotiveerd en heb je een passie voor koken? Neem dan contact met ons op.

Robert Kranenborg Academie

Leerwerktraject
Europaplein 24
1078 GZ AMSTERDAM
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Jeugd en gezin

Je wilt je kind een zo prettig mogelijk leven geven. Wanneer je kind een verstandelijke beperking heeft dan heeft dat impact op het gezinsleven. Daarom ondersteunen wij niet alleen jouw kind, maar hebben wij oog voor het hele gezin.
Locatietype

Leerwerktraject

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.
Ligging

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat