Puur Natuur is een werk- en dagbestedingslocatie in Hengelo (GLD). Bij Puur Natuur werken mensen met een beperking. Zij maken en verkopen met veel plezier uiteenlopende producten.

Dagbesteding Puur Natuur

We begeleiden onze cliënten om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden met passie en werkplezier. Om de eigenwaarde en zelfstandigheid van onze cliënten te bevorderen, kijken we samen naar wensen en mogelijkheden. We stimuleren eigen regie en zoeken binnen het netwerk naar nieuwe uitdagingen. Zo verbinden we de cliënten aan de maatschappij door ze actief te laten participeren in het netwerk om ons heen. 'Talent op zijn plek' noemen we dat.

Producten van hoogwaardige kwaliteit

De producten die we maken zijn van hoogwaardige kwaliteit. We houden van afwisseling en werken daarom met verschillende materialen zoals: gietklei, keramiek, pulp, stof en papier. 

Puur Natuur is in het bezit van 3D-printers. Je kunt bij ons leren werken met het ontwerpprogramma en zelf producten ontwerpen om 3D te printen.

asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.