Puur Natuur is een werk- en dagbestedingslocatie in Hengelo (GLD). Bij Puur Natuur werken mensen met een beperking. Zij maken en verkopen met veel plezier uiteenlopende producten.

Dagbesteding Puur Natuur

We begeleiden onze cliënten om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden met passie en werkplezier. Om de eigenwaarde en zelfstandigheid van onze cliënten te bevorderen, kijken we samen naar wensen en mogelijkheden. We stimuleren eigen regie en zoeken binnen het netwerk naar nieuwe uitdagingen. Zo verbinden we de cliënten aan de maatschappij door ze actief te laten participeren in het netwerk om ons heen. 'Talent op zijn plek' noemen we dat.

Producten van hoogwaardige kwaliteit

De producten die we maken zijn van hoogwaardige kwaliteit. We houden van afwisseling en werken daarom met verschillende materialen zoals: gietklei, keramiek, pulp, stof en papier. 

Puur Natuur is in het bezit van 3D-printers. Je kunt bij ons leren werken met het ontwerpprogramma en zelf producten ontwerpen om 3D te printen.

Puur Natuur

Werk en dagbesteding, TalentWerkt
Ruurloseweg 5
7255 DE Hengelo
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

TalentWerkt

We helpen jou en het bedrijf waar je aan de slag gaat om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kunt doen. Je bouwt aan een (dag)structuur en een sociaal netwerk. Je ontvangt geen salaris. Je werkt dus op vrijwillige basis. Zo doe je werkervaring op. Dit kan van een paar uur tot een paar dagdelen per week.
Specialisme

auditieve beperking

visuele beperking

autisme

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

atelier

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat