Puttesteijn is een woonlocatie in Spijkenisse. Er zijn 16 appartementen waar mensen wonen met een verstandelijke beperking (VB). In totaal zijn we met 16 bewoners.

Woonlocatie Puttesteijn

Iedere bewoner heeft een eigen appartement met een ruime woonkamer, keukentje, douche, wc, berging en een of twee slaapkamers. Er is een gemeenschappelijke huiskamer waar we koffie drinken, tv kijken of spelletjes doen. Er is een grote keuken waar de begeleiding maaltijden kookt. We eten hier met elkaar, maar je mag ook op je appartement eten.

Activiteitenruimte

Bij Puttesteijn is er een activiteitenruimte waar we muziek- en bingoavonden organiseren. De vrijwilligers helpen mee met koken, wandelen, winkelen of met uitstapjes. In de directe omgeving zij heel veel winkels en allerlei voorzingen zijn op loopafstand, zoals het theater, het stadhuis, ziekenhuis en het openbaar vervoer ligt om de hoek.

Dichtbij winkels

We wonen vlakbij Rotterdam. Als je wilt kun je met de metro naar de stad. Maar ook op loopafstand van ons huis zijn gewoon winkels.

Puttesteijn

Woonlocatie
Gorsstraat 61
3201 DB SPIJKENISSE
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

epilepsie

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

appartement

Je hebt een zelfstandige woonruimte met aparte woonkamer en slaapkamer(s).

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

 

 

 

Componence Asset List