Philahof is een woonlocatie in Zeewolde. Bij Philahof wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We zijn hier met allemaal jonge mensen. Iedereen heeft een eigen appartement. Op de fiets ben je binnen tien minuten in het centrum.

Wonen bij Philahof

In je appartement heb je een woonkamer, slaapkamer, douche en wc. Je hebt ook een eigen keukentje en een berging. Op de locatie zijn ook twee gemeenschappelijke huiskamers. Hier koken en eten we samen. Als je wilt. Je mag ook lekker zelf koken en eten in je eigen appartement.

Werken aan geluk en doelen 

De begeleiders staan altijd voor je klaar. Samen met jou werken ze aan je eigen geluk en doelen. Dit doen we graag in samenwerking met je ouders en vrienden. Philahof staat in een nieuwe wijk van Zeewolde. We wonen dichtbij het centrum. Daar zijn allerlei winkels. Voor ons huis hebben we een tuin. Daar is het lekker groen.

PhilaHof

Woonlocatie
Touwslager 58
3894 CE Zeewolde
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List