Phila Oostbosch is een woonlocatie in Voorschoten. Bij Phila Oostbosch wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De locatie staat midden in een nieuwbouwwijk.

Wonen bij Phila Oostbosch

We wonen met dertien mensen. Ieder heeft een eigen appartement. Je hebt een woonkamer, keukentje, slaapkamer, een douche en een wc. Op de begane grond zijn twee huiskamers. Hier eten we vaak samen. Of we drinken koffie en thee en kletsen wat met elkaar. In de huiskamers wordt ook gekookt.

Genoeg activiteiten

Samen met jou kijkt de begeleiding naar wat je nodig hebt. Ze geven veel structuur. Bij Phila Oostbosch is altijd wat te doen. Er zijn speciaal activiteiten voor ons. Dat is super! Het voelt echt als een thuis. Je kan in de tuin werken, spelletjes doen in een van de twee huiskamers of helpen koken.

Werken in de tuin

Aan de achterkant van het huis is een grote tuin. In de tuin kun je heerlijk van het zonnetje genieten als het mooi weer is. Maar ook werken, zoals grasmaaien, onkruid wieden, plantjes in de grond zetten.

Vlakbij zijn de winkels, het station en een bushalte. Sommigen van ons gaan naar de sportverenigingen in het dorp.

Phila Oostbosch

Woonlocatie
Oostbosch 49
2251 TN Voorschoten
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

epilepsie

auditieve beperking

autisme

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

 

 

 

Componence Asset List