Zelfstandig begeleid wonen bij Uitzicht in Bennekom

Uitzicht is een locatie met 8 appartementen in Bennekom. De bewoners wonen er redelijk zelfstandig, maar er is wel ondersteuning in de buurt. Zij kunnen gebruik maken van de ondersteuning van de Breehof.  Deze vorm van begeleiding is bedoeld voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) die zelfstandig wonen en zo nu en dan een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Begeleiding bij Uitzicht

De bewoners ontvangen begeleiding van een ambulante begeleider bij hen thuis. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op de ontmoetingsplek Uitzicht. Hier kunnen tevens activiteiten gezamenlijk gedaan worden.

Ontmoetingsplek Uitzicht

Ontmoetingsplek, Ambulante begeleiding
Wildekamp 76
6721JE BENNEKOM
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Ontmoetingsplek

Op ontmoetingsplekken komen mensen bij elkaar. Er is professionele begeleiding aanwezig en er komen mensen uit de buurt. Je kunt er terecht voor sociale contacten maar ook met een hulpvraag.

Ambulante begeleiding

Als je op jezelf woont maar wel wat ondersteuning kunt gebruiken dan kun jij bij Philadelphia gebruikmaken van 'Mijn Netwerk'. Samen met jou bekijken we waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Zo kun je zoveel als mogelijk zelf doen en jouw leven leiden zoals jij dat wilt.

locatiepagina kwaliteit

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via: 0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.