Hagehorst is een auditieve woonlocatie in 's Gravenhage. Hagehorst is ook een werk en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). Bij de locatie Hagehorst wonen dove en slechthorende mensen.

Wonen bij Hagehorst
We wonen in Den Haag in een prachtig pand. De jongste bewoner is ongeveer 38 jaar en de oudste bewoner is ruim 70 jaar. Je hebt hier een eigen appartement met een woonkamer met keukenblok, aparte slaapkamer, douche en wc.
Auditieve locatie
De begeleiders zijn hier gespecialiseerd in het omgaan met mensen met een auditieve beperking. We praten allemaal met gebarentaal. Ook de begeleiders. Sommige bewoners zijn niet alleen doof, maar ook slechtziend.
Dagbesteding
Als je bij Hagehorst woont heb je zelf werk of dagbesteding of kan je meedoen met de dagbesteding bij de locatie: Phila Doe. Dit is op maandag, woensdag en vrijdag. Daar kan je knutstelen, koken, schilderen en elkaar ontmoeten. Elk jaar houden we de Phila Doe markt. De spullen die we daar verkopen hebben we zelf gemaakt.
Rolstoeltoegankelijk
De Hagehorst is rolstoeltoegankelijk. We hebben een lift en alle deuren zijn breed genoeg om doorheen te rijden. Als je hulp nodig hebt, krijg je hulp van een van de begeleiders. Je mag veel zelf doen. Dat lukt de meeste bewoners heel goed.

We doen veel samen. We koken en eten elke dag met elkaar. Maar dat mag ook op je eigen appartement. Ook doen we aan sport en bewegen. Sommige bewoners doen Nordic Walking of zwemmen. Je kunt op zondag naar de kerk als je dat wilt.

 

Hagehorst

Woonlocatie, Werk en dagbesteding
Denenburg 65
2591 AA Den Haag
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Auditieve beperking

Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

auditieve beperking

Ligging

uitgaansgelegenheid

Binnen 1km afstand van de locatie is er een uitgaansgelegenheid.

zorgcentrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

zwembad

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zwembad.

sportaccommodatie

Binnen 1km afstand van de locatie is er een sportaccommodatie.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List