Ontmoetingsplek de Eettafel is een ontmoetingsplek in Hoensbroek. De ontmoetingsplek is voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), maar ook voor andere organisaties, vrijwilligers en buurtbewoners. Hier ontmoeten we elkaar. Je bent welkom van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur en regelmatig in het weekend.

Ontmoetingsplek de Eettafel

Bij de Eettafel is het elke dag gezellig. We koken en eten er samen. Er is tijd voor een praatje en een spelletje. Je kunt hier nieuwe mensen leren kennen, maar je mag ook iemand meenemen.

Cursussen

We organiseren allerlei boeiende en leerzame cursussen op de ontmoetingsplek. Iedereen kan deelnemen. Op zaterdag is er een gezellige middag met spellen, een hapje en een drankje. Op zondag kun je er terecht voor een ontbijt en een wandeling. Kom eens gezellig langs!

Ontmoetingsplek De Eettafel

Ontmoetingsplek, Ambulante begeleiding, Leerwerktraject
Kasteel Hoensbroeklaan 380
6433 AM HOENSBROEK
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Specialisme

Locatietype

Op ontmoetingsplekken komen mensen bij elkaar. Er is professionele begeleiding aanwezig en er komen mensen uit de buurt. Je kunt er terecht voor sociale contacten maar ook met een hulpvraag.

Als je op jezelf woont maar wel wat ondersteuning kunt gebruiken dan kun jij bij Philadelphia gebruikmaken van 'Mijn Netwerk'. Samen met jou bekijken we waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Zo kun je zoveel als mogelijk zelf doen en jouw leven leiden zoals jij dat wilt.

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.

Woonvorm

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zwembad.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.