Noordmanshof is een woonlocatie in Katwijk. Bij Noordmanshof wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Iedereen is hier vrij jong zijn. De jongste is ongeveer 18 jaar en de oudste net 40.

Wonen bij Noormanshof

Bij de Noordmanshof wonen met 28 mensen in een gebouw van drie verdiepingen. Op elke verdieping is een gemeenschappelijke woonkamer met heel veel mooie kleuren. Iedereen heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, een klein keukentje en een grote douche. Als je wilt kan er een wasmachine en een droger in de badkamer staan. We hebben ook een eigen balkon.

Vlakbij het strand

We zijn allemaal heel zelfstandig. We kunnen heel veel dingen zelf doen. Veel van ons gaan bijvoorbeeld naar de Soos. Die is in de buurt. We wonen in een nieuwe woonwijk van Katwijk, vlakbij Noordwijk. Het strand en de zee zijn vlakbij. In de buurt van de Noordmanshof zijn ook winkels. Makkelijk om boodschappen te doen. In Katwijk zijn veel activiteiten waar we aan mee kunnen doen.

Noordmanshof

Woonlocatie
Noordmanshof 69
2221 LD KATWIJK
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

bibliotheek

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bibliotheek.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List