Nachtzwaluw is een woonlocatie in Veenendaal. Bij Nachtzwaluw wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Om bij de Nachtzwaluw te wonen, is het belangrijk dat je kunt lopen. Met de rolstoel kun je niet overal komen.

Wonen bij Nachtzwaluw

De Nachtzwaluw is een appartementencomplex. Alle bewoners hebben een eigen appartement. Met woonkamer, keukentje en badkamer. De meeste appartementen hebben een balkon. Er is een gemeenschappelijke huiskamer op de begane grond. Je kunt daar samen koffiedrinken of even uitrusten voor de televisie. In de keuken wordt meestal met elkaar gegeten.

Begeleiding als je thuiskomt

De begeleiders zijn er als je thuiskomt na je werk of de dagbesteding. Je kunt dan je verhaal kwijt. Of meehelpen met boodschappen doen en koken. Je moet natuurlijk zoveel mogelijk zelf doen. Als het niet lukt helpen we je. Bijvoorbeeld bij het schoonmaken van je woning. Bij je eigen verzorging of bij de omgang met andere bewoners, familie, vrienden. Te veel om op te noemen.

De Nachtzwaluw ligt in de wijk Veenendaal-West. Het winkelcentrum De Ellekoot is vlakbij. En je loopt ook zo naar station Veenendaal-West.

Nachtzwaluw

Woonlocatie
Nachtzwaluw 4-8
3905 RV VEENENDAAL
asdas

Doelgroep

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Locatietype

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

Woonvorm

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Ligging

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.

Componence Asset List

Belangstelling en wachten

Soms kun je niet direct terecht op de plek waar je wilt wonen. Je kunt er dan voor kiezen om te wachten. Er zijn twee opties:

  1. Als we verwachten dat er binnen een jaar een plek vrijkomt dan kun je op de wachtlijst worden geplaatst.
  2. Als we verwachten dat het minimaal een jaar en misschien wel langer gaat duren voordat er een passende plek vrijkomt dan kun je op de belangstellendenlijst worden geplaatst.

Wanneer er nog niet direct zicht is op een plek dan bekijken we graag samen met jou de alternatieven. Overbruggingszorg thuis kan eventueel ook een optie zijn.