Bij de Molen is een werk- en dagbestedingslocatie in Oldebroek waar je je niet zult vervelen. Het is ook een ontmoetingsplek waar mensen werken met een licht verstandelijke beperking (LVB).

Horeca Bij de Molen

Bij de Molen is er veel te doen waaronder werken in de horeca. Samen kijken we naar wat je al kan en wat je wil leren. Samen met jou maken we een plan. Daarna zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Om te werken in de horeca Bij de Molen zijn er verschillende taken die je kunt doen zoals:

 • het terras klaar zetten
 • meehelpen in de bediening
 • verzorgen van bloemen en planten
 • het bereiden van maaltijden
 • taarten bakken
 • schoonmaken
 • en natuurlijk leren en nieuwe mensen ontmoeten

Ontwerpen en 3 D printen

Ben je creatief en nieuwsgierig naar wat je allemaal kunt doen met de nieuwste technieken? Dan is dit de plek voor jou!

In de digitale werkplaats kun je aan de slag met nieuwe technieken zoals 3D ontwerpen en printen. Belangrijk is dat wij samen kijken naar jouw wensen en wat jij nog wilt leren. 

Je leert nieuwe vaardigheden zoals:

 • creatief denken
 • nieuwe producten ontwikkelen
 • werken met programma’s op de computer
 • samenwerken

3D Bij de Molen is ook een ontmoetingsplek. Je kunt hier je interesse voor techniek met anderen delen en samenwerken aan ideeën.

Genieten onder de wieken

Het prachtige bijgebouw van molen de Hoop in Oldebroek is het hele jaar toegankelijk voor bezoekers. Van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00-16.00 uur staan ze klaar voor een kopje koffie, thee met zelfgebakken appeltaart en/of een heerlijke lunch. In de winkel zijn eigengemaakte producten te koop, zoals diverse meelproducten van de molen, vers gemaakte soep en 3D producten

Bij de Molen

Werk en dagbesteding, Leerwerktraject
Zuiderzeestraatweg 252
8096 CJ OLDEBROEK
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Leerwerktraject

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.
Specialisme

autisme

psychische problematiek

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

restaurant

winkel

3D lab

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat