De Mensingboerderij is een activiteitencentrum in Rijssen. Hier komen mensen met een verstandelijke beperking (VB) of licht verstandelijke beperking (LVB).

Activiteitencentrum Mensingboerderij

De Mensingboerderij is voor  mensen die een dagbesteding zoeken waar ze in een ongedwongen en prettige sfeer kunnen doen waar ze goed in zijn. Wij bieden structuur, helpen en geven aandacht om verveling tegen te gaan. We stimuleren en activeren de deelnemers met ons aanbod van ontspannings-, educatieve- en arbeidsmatige activiteiten die onder andere een creatief karakter hebben. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden. 

De ligging van het activiteitencentrum

Het activiteitencentrum ligt aan de rand van Rijssen, tegenover woonwijk de Braakmanslanden. De boerderij is gebouwd in de jaren ‘30 en beschikt over twee binnenruimtes. Ook is er een grote tuin. Veel producten die op de Mensingboerderij worden gemaakt, verkopen we. De producten worden gemaakt van veelal natuurlijke materialen uit de directe omgeving. Er zit veel liefde in de creaties. Er is een sfeer waarin deelnemers het gevoel krijgen dat zij ertoe doen in de samenleving.

Mensingboerderij

Werk en dagbesteding
Keizersdijk 57
7462 JA RIJSSEN
asdas

Doelgroep

Je wilt zelf keuzes blijven maken en blijven genieten. Je behoeftes veranderen nu je ouder wordt. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden. Zodat jij een aangenaam leven blijft houden en een fijne oude dag hebt.

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

Ligging

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.