LWT Gooierserf is een leerwerktraject in Hilversum. Hier werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Het is gevestigd in een verzorgingshuis van Inovum.

Leren en werken bij LWT Gooierserf

Bij Gooierserf kun je een leerwerktraject volgen op facilitair gebied. Dit doen we in samenwerking met Inovum. Je volgt theorie- en praktijklessen verzorg door gediplomeerd personeel. Een praktijkstage is ook onderdeel van dit leerwerktraject. Je begint bij het Gooierserf. Daarna kijken we samen of je een externe stage kunt doen. We streven ernaar dat je binnen twee jaar een erkend certificaat hebt behaald. En dat je dan door kunt stromen naar een andere baan.

Diverse werkzaamheden

Bij Gooierserf kun je verschillende taken hebben. Bijvoorbeeld stofzuigen, toiletten schoonmaken, trappenhuizen onderhouden en stoffen. Het is op loopafstand van het treinstation Hilversum Sportpark.

LWT Gooierserf

Werk en dagbesteding, Leerwerktraject
Van Riebeeckweg 50
1212 EM HILVERSUM
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.

Faciliteiten

In het activiteitencentrum proberen we je activiteiten aan te bieden waar jij plezier aan beleeft.

Ligging

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.