MijnWerk Amersfoort e.o. bestaat uit een dagbestedingslocatie en twee leerwerktrajecten in Amersfoort en Leusden. Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Werken bij het LWT Amersfoort
Op het Servicekantoor van Philadelphia in Amersfoort zijn er leer- en werkplekken. Hier volg je eerst een leer-/werktraject:

• Als horecamedewerker help je in de keuken van een restaurant of kantine bij het klaarmaken van het eten. Je maakt de keuken schoon. Je volgt ook lessen speciaal voor dit werk. Je leert hoe je de mensen moet bedienen. Ook leer je van alles over eten en drinken.

• Als facilitair dienstverlener help je bij het klaarzetten van koffie, thee en lunch in een vergaderzaal. Daarnaast doe je licht schoonmaakwerk. Je krijgt lessen voor dit werk.

• Als baliemedewerker help je bij het ontvangen van mensen die op bezoek komen. Ook hiervoor krijg je lessen. Je leert om bestellingen klaar te zetten en om te kijken of iedereen een parkeerplaats heeft voor de auto.

Werken bij dagbesteding de Hoeve te Leusden
De dagbesteding vindt plaats op locatie Groot Schutterhoef, dit is een mooie grote boerderij én een locatie van Philadelphia waar mensen wonen. Maar het is ook een leer- en werkplek.

Op de Hoeve hebben we de volgende leer- en werkplekken. Je mag er meer kiezen dan één:

• Als dierenverzorger verzorg je de dieren

• Als tuinmedewerker werk je buiten in de tuin

• Als facilitair dienstverlener help je met schoonmaakwerk en netjes houden van de locatie

• Als gastheer/gastvrouw zorg je dat gasten zich welkom voelen

• Als hulp in de huishouding help je met de was

We kijken samen naar wat jij wil doen. Wil je liever gewoon lekker aan het werk? Dat kan! Wanneer je door wilt stromen en een vak wilt leren, kunnen we ook lessen geven.

De lessen zijn niet verplicht. We geven ze als jij dat wil.

Woonhulpopleiding Leusden
Er kan nog meer in Leusden op de locatie Groot Schuttershoef.
Vind jij het leuk om op een woongroep te helpen?
Vind je het leuk om te werken in de zorg? Wil je een diploma halen?
Dat kan bij de opleiding Woonhulp.

• Als woonhulp help je de woongroepen bij het huishouden zoals bij het wassen en strijken of bij het schoonmaken en opruimen van de woonkamer. Je helpt met boodschappen doen, doet activiteiten met bewoners.

Tijdens de opleiding heb je 1 dag les en 2 dagen stage. De opleiding woonhulp duurt ongeveer 1,5 jaar. We kijken samen met jou, hoe jij het beste kan leren.

Toegankelijkheid:
Het hoofdkantoor Amersfoort, Wijersstraat 1 en locatie Groot Schutterhoef, Arnhemseweg 23 te Leusden, zijn goed te bereiken.

Beide locatie zijn beperkt rolstoeltoegankelijk.

MijnWerk Amersfoort e.o.

Werk en dagbesteding, Leerwerktraject
Wijersstraat 1
3811 MZ AMERSFOORT
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Leerwerktraject

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.
Specialisme

auditieve beperking

autisme

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

restaurant

dierenverblijf

Woonvorm

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat