Klussenteam Kampen is een werk- en dagbestedingslocatie in Kampen. Bij Klussenteam Kampen werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Vind je het leuk om klusjes te doen en om met je handen te werken? Dan is het klussenteam iets voor jou.

Dagbesteding bij Klussenteam Kampen

We werken in opdracht van particulieren, instellingen, verenigingen en bedrijven. We maken en repareren dingen in en rond een huis. Zoals tuinhekken plaatsen, muren schilderen, schilderijen ophangen en kasten in elkaar zetten. In de werkplaats maken wij mooie producten van hout.

Halen van certificaten

We werken met handgereedschap. Dit handgereedschap leer je veilig en goed te gebruiken. Vanuit het boek ‘Veilig werken’ leren we om met machines (accuboormachine, kolomboormachine en afkortzaag etc.) te werken. Je krijgt hier (als je wilt) les in en kunt aan het eind een certificaat halen. Als je het certificaat hebt behaald, mag je onder toezicht zelfstandig met deze machines werken!

Blije klanten

Onze klanten en opdrachtgevers zijn heel blij met ons. Omdat we netjes werken en de klussen goed uitvoeren. Onze klanten zitten in en rond Kampen. Daar gaan we met een klussenbus naartoe. Je kunt niet met een rolstoel in de bus.

Geen dag is hetzelfde bij het Klussenteam. Je leert nieuwe mensen kennen en maakt nieuwe vrienden. Het Klussenteam is vier dagen in de week in de weer. Je mag zelf aangeven wanneer je wilt komen en hoe vaak. Wil je weten of dit iets voor je is? Kortom: een hele leuke, afwisselende baan! Kom gerust een keer kijken en/of meewerken!

Klussenteam Kampen

Werk en dagbesteding
Industrieweg 15
8263 AA KAMPEN
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.