Klein Sonsbeek is een woonlocatie in Werkhoven. Hier wonen veertien mensen met een verstandelijke beperking (VB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). We vinden het belangrijk dat jij als bewoner zoveel mogelijk eigen regie hebt.

Wonen bij Klein Sonsbeek

Klein Sonsbeek bestaat uit verschillende gebouwen. Vroeger was het één boerderij. We wonen verspreid over twee gebouwen. In de twee kleinere gebouwen vindt onder andere de dagbesteding plaats. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Kwekerij

Achter de boerderij is een groot stuk grond. Daar kunnen bewoners aan sport en spel doen. Ook is er ruimte voor tuinactiviteiten. Voor het hek van onze boerderij staat in de zomer een kraam. We verkopen dan producten die we zelf hebben gemaakt of gekweekt.

Klein Sonsbeek

Intensieve zorglocatie
Heerenstraat 2
3985 RV  WERKHOVEN
Doelgroep

Moeilijk verstaanbaar gedrag

Je wilt je ontspannen voelen en een zo gewoon mogelijk leven leiden. Wij bekijken samen met jou waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Zodat je zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen.

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Intensieve zorglocatie

Op onze intensieve zorglocaties kun je terecht als je dag en nacht hulp nodig hebt. De locatie is ingericht om jouw dagelijks leven zo prettig mogelijk te maken en er is altijd professionele begeleiding aanwezig.
Specialisme

psychiatrische problematiek

Locatiepagina kwaliteit en contact

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat