Bij zorg- en kinderboerderij Wassenaar bieden wij werk en dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Bij de kinderboerderij doen wij verschillende werkzaamheden. We werken hard, maar hebben ook veel plezier met elkaar. We dagen je uit om je talenten te ontdekken. Zo zelfstandig mogelijk te werken. En stimuleren je in jouw ontwikkeling.

Kinderboerderij in Wassenaar

Je kunt bij ons aan de slag op de boerderij. Daar kun je werken in de dierverzorging. Er zijn onder andere paarden, geiten, schapen, pluimvee en knaagdieren. We zorgen dat ze eten krijgen, dat hun hokken schoon zijn en dat ze netjes verzorgd zijn. Bijvoorbeeld door het borstelen van de paarden. Daarnaast zijn er ook regelmatig klussen te doen zoals een hek of deur van een hok repareren.

Het restaurant

Op het terrein is ook een restaurant waar bezoekers iets kunnen eten en drinken. Als je het leuk vindt, kun je daar aan het werk. Je ontvangt dan gasten, helpt in de keuken met kleine lunchgerechten klaarmaken en afwassen. Daarnaast kun je helpen in de bediening met koffie en thee schenken, bestellingen serveren en afrekenen. Natuurlijk zorgen we ook dat alles netjes schoon en afgeruimd is in het restaurant.

Talenten ontdekken

Wij kijken samen met jou naar jouw talenten. Wat vind je leuk, wat kun je al en wat wil je nog graag leren? Daarna maken we een plan en zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Zo kun jij je talenten verder ontwikkelen. Heb je zelf ideeën voor werkzaamheden die je graag wilt doen? Ook dan bespreken we die samen en kijken wat er mogelijk is. Je werkt in je eigen tempo en binnen jouw mogelijkheden. Als het nodig is, is er begeleiding om je te ondersteunen.

Stages

Zoek je een stageplek vanuit het praktijkonderwijs of een VSO schoolplek, ook dan kun je bij ons terecht. 

Om bij de kinderboerderij Wassenaar te werken heb je een indicatie dagbesteding nodig. Of een beschikking vanuit de gemeente.  

Kinderboerderij Wassenaar

Werk en dagbesteding
Rodenburglaan 80
2241 WT WASSENAAR
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

epilepsie

autisme

psychische problematiek

NAH

psychatrische problematiek

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

dierenverblijf

zorgboerderij

lunchroom

boerderij

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat