Jozefklooster interne dagbesteding is een intensieve zorglocatie in Driebergen. Hier wonen negen mensen met een verstandelijke beperking (VB), een lichte verstandelijke beperking (LVB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). We hebben ook een interne dagbesteding.

Wonen bij Jozefklooster

Bij het Jozefklooster is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig. We richten ons op de individuele vraag van de bewoners. Ook het ervaren van eigen regie vinden we belangrijk.

Dagbesteding in de Kapel

Momenteel woont iedereen op de tijdelijke locatie KleinStameren. Hier heeft iedereen een eigen kamer. We delen wel de badkamer en wc. We hebben twee gemeenschappelijke woonkamers. De dagbesteding vindt plaats in de Kapel. Deze kapel bestaat uit verschillende ruimtes. In de ochtend starten we in een gemeenschappelijke ruimte. Daarna  richten we ons op jouw individuele vraag. Je kunt dan verschillende activiteiten doen. Zo maken we bijvoorbeeld spullen die verkocht worden op het Servicekantoor in Amersfoort.

Jozefklooster interne dagbesteding de Kapel

Intensieve zorglocatie
Jagerspad2
3972 XL Driebergen-Rijsenburg
Doelgroep

Moeilijk verstaanbaar gedrag

Je wilt je ontspannen voelen en een zo gewoon mogelijk leven leiden. Wij bekijken samen met jou waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Zodat je zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen.

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Intensieve zorglocatie

Op onze intensieve zorglocaties kun je terecht als je dag en nacht hulp nodig hebt. De locatie is ingericht om jouw dagelijks leven zo prettig mogelijk te maken en er is altijd professionele begeleiding aanwezig.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat