Bij de Notabelen is een werk- en dagbestedingslocatie in Bleskensgraaf. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Dagbesteding Bij de Notabelen in Bleskensgraaf

Bij onze dagbesteding sta jij centraal. We vinden het belangrijk om te kijken welke vaardigheden en talenten jij hebt. Aan de hand van jouw persoonlijke leerdoelen groei en ontwikkel je je verder. 

Zelfgemaakte producten verkopen

We hebben een verkooppunt waar we leuke cadeaus verkopen. Dit zijn vooral producten die je zelf maakt. De activiteiten die hieraan gekoppeld zijn, zijn zeep schaven voor geurzakjes, zakjes naaien, bakmixen afwegen, touwtjes op maat afknippen, labels borduren voor aan cadeaus, kaarten die geborduurd worden, er wordt gebreid waar kussens van gemaakt worden. Ook kun je aan de slag met hout, zoals hout schuren en verven. Beton gieten en kaarsen maken zijn ook terugkomende activiteiten.

Samen met vrijwilligers maak je o.a. zelfgemaakte advocaat, jam, appelmoes, soep en koekjes. We spelen in op de seizoenen en zorgen voor artikelen voor feestdagen zoals Pasen, Valentijnsdag en  Koningsdag. Daarnaast nemen we bestellingen aan, van zowel klanten als verschillende bedrijven. De wensen van de klant worden besproken en dan maken we de bestelling naar wens van de klant.   

Geïnteresseerde buurt

De sfeer is heel goed en de mensen in de buurt zijn geïnteresseerd in de locatie. Ze komen nog weleens binnen om te kijken wat we maken. Verder zijn er regelmatig vrijwilligers die ons helpen.  

Bij de Notabelen

Werk en dagbesteding
Hofwegen 24a
2971 XB BLESKENSGRAAF
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.
Woonvorm

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat