Jan van Beierenlaan is een woonlocatie in Woerden. Bij de Jan van Beierenlaan wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB). Er wonen 32 mensen verdeeld over vier verdiepingen. Het gebouw is modern en ruim.

Wonen bij Jan van Beierenlaan

De locatie is voor iedereen geschikt. Je hebt je eigen ruime appartement of studio waar je lekker je gang kan gaan. Je kan hier op de begeleiding rekenen als je hulp nodig hebt. In je woning heb je een eigen zitplek, slaapruimte, douche en toilet, maar je kan ook lekker buiten op het balkon zitten. De woning is voorzien van een ruime gemeenschappelijke woonkamer waar je samenkomt met je medebewoners en de begeleiding om bijvoorbeeld te eten.

Begeleiding

Je krijgt op de Jan van Beierenlaan de begeleiding die bij jou past. Zo wordt in overleg met jou precies besproken wat jouw wensen zijn, waarop wij de begeleiding kunnen aanpassen. Wij geven begeleiding op de groep, maar ook één-op-één begeleiding in je eigen appartement/studio als je dat fijner vindt. Wij geven 24-uur zorg, ook ’s nachts is er dus altijd een slaapdienst aanwezig.

Veel activiteiten

De bewoners nemen deel aan activiteiten. Zo gaan er bewoners naar de instuif, de SOOS, handwerken, catechese en naar de Jostiband. Er wordt ook gesport, zo zitten er bewoners in het G-team op voetbal bij sportvereniging VEP. VEP is ook gevestigd in Woerden en goed bereikbaar met openbaar vervoer of met de fiets.

Dichtbij het openbaar vervoer.

Deze nieuwe locatie heeft verschillende faciliteiten. Zo zijn we gevestigd naast het spoor, op loopafstand van het station. Ook het centrum is dichtbij, je staat na tien minuten lopen  in de winkelstraat van Woerden. We beschikken over een grote ondergrondse parkeerplaats, waar je de auto, maar ook je fiets veilig neer kan zetten. In het gebouw is ook een lift aanwezig.

Jan van Beierenlaan

Woonlocatie
Jan van Beierenlaan 22
3445 VV Woerden
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

psychische problematiek

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

uitgaansgelegenheid

Binnen 1km afstand van de locatie is er een uitgaansgelegenheid.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

bibliotheek

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bibliotheek.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

appartement

Je hebt een zelfstandige woonruimte met aparte woonkamer en slaapkamer(s).

eigen appartementj

studio

Je beschikt over een zelfstandige woonruimte.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List