Jan van Beierenlaan is een woonlocatie in Woerden. Bij de Jan van Beierenlaan wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB). Er wonen 32 mensen verdeeld over vier verdiepingen. Het gebouw is modern en ruim.

Wonen bij Jan van Beierenlaan

De locatie is voor iedereen geschikt. Je hebt je eigen ruime appartement of studio waar je lekker je gang kan gaan. Je kan hier op de begeleiding rekenen als je hulp nodig hebt. In je woning heb je een eigen zitplek, slaapruimte, douche en toilet, maar je kan ook lekker buiten op het balkon zitten. De woning is voorzien van een ruime gemeenschappelijke woonkamer waar je samenkomt met je medebewoners en de begeleiding om bijvoorbeeld te eten.

Begeleiding

Je krijgt op de Jan van Beierenlaan de begeleiding die bij jou past. Zo wordt in overleg met jou precies besproken wat jouw wensen zijn, waarop wij de begeleiding kunnen aanpassen. Wij geven begeleiding op de groep, maar ook één-op-één begeleiding in je eigen appartement/studio als je dat fijner vindt. Wij geven 24-uur zorg, ook ’s nachts is er dus altijd een slaapdienst aanwezig.

Veel activiteiten

De bewoners nemen deel aan activiteiten. Zo gaan er bewoners naar de instuif, de SOOS, handwerken, catechese en naar de Jostiband. Er wordt ook gesport, zo zitten er bewoners in het G-team op voetbal bij sportvereniging VEP. VEP is ook gevestigd in Woerden en goed bereikbaar met openbaar vervoer of met de fiets.

Dichtbij het openbaar vervoer.

Deze nieuwe locatie heeft verschillende faciliteiten. Zo zijn we gevestigd naast het spoor, op loopafstand van het station. Ook het centrum is dichtbij, je staat na tien minuten lopen  in de winkelstraat van Woerden. We beschikken over een grote ondergrondse parkeerplaats, waar je de auto, maar ook je fiets veilig neer kan zetten. In het gebouw is ook een lift aanwezig.

Jan van Beierenlaan

Woonlocatie
Jan van Beierenlaan 22
3445 VV WOERDEN
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

Woonvorm

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Je hebt een zelfstandige woonruimte met aparte woonkamer en slaapkamer(s).

Je beschikt over een zelfstandige woonruimte.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een uitgaansgelegenheid.

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bibliotheek.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.

Componence Asset List

Belangstelling en wachten

Soms kun je niet direct terecht op de plek waar je wilt wonen. Je kunt er dan voor kiezen om te wachten. Er zijn twee opties:

  1. Als we verwachten dat er binnen een jaar een plek vrijkomt dan kun je op de wachtlijst worden geplaatst.
  2. Als we verwachten dat het minimaal een jaar en misschien wel langer gaat duren voordat er een passende plek vrijkomt dan kun je op de belangstellendenlijst worden geplaatst.

Wanneer er nog niet direct zicht is op een plek dan bekijken we graag samen met jou de alternatieven. Overbruggingszorg thuis kan eventueel ook een optie zijn.