Iseldoks is een woonlocatie in Doetinchem. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Iseldoks in Doetinchem

Iseldoks zit aan de Stationsstraat en er wonen 34 mensen. Je hebt een fraai en licht appartement dat van alle gemakken is voorzien. Elk appartement heeft een halletje met berging, woonkamer, keukenblok met elektrische kookplaat, slaapkamer, badkamer, meterkast en terras of balkon. Iseldoks heeft vier verdiepingen. De verdiepingen sluiten aan op de binnentuin (op het dak van de winkelpanden). Er is ook een multifunctionele, gemeenschappelijke ruimte en een centrale ingang die toegang geeft voor bewoners en bezoek.

Zelfstandigheid

Iseldoks is bedoeld voor mensen met een bepaalde mate van zelfstandigheid. De ondersteuning is afgestemd op wat jij nodig hebt. Dat kan ook ondersteuning via DigiContact zijn.

De multifunctionele ruimte is een steunpunt/ontmoetingsplek waar je op gezette tijden gebruik van kunt maken. Hierbij kun je denken aan afspraken, training, koken, koffie/thee drinken, eten of andere ontmoetingen.

Omgeving

Iseldoks ligt in het centrum van Doetinchem in het mooie gebied de Achterhoek. Bus- en treinstation liggen op loopafstand, binnen enkele minuten ben je met de trein in Arnhem. De locatie ligt ook op loopafstand van het winkel-  en uitgaanscentrum. Iseldoks is gevestigd op de eerste etage van een winkelplint. De supermarkt, drogist, etc. bevinden zich direct onder de locatie.

 

Iseldoks

Woonlocatie
Stationsstraat 16
7005 AT Doetinchem
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

auditieve beperking

autisme

psychische problematiek

psychiatrische problematiek

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

uitgaansgelegenheid

Binnen 1km afstand van de locatie is er een uitgaansgelegenheid.

sportaccommodatie

Binnen 1km afstand van de locatie is er een sportaccommodatie.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

bibliotheek

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bibliotheek.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

lunchroom

Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

 

 

 

Componence Asset List