Hoornse Zoom is een woonlocatie in Delft. Er wonen 24 mensen met een verstandelijke beperking (LVB/VB).  De bewoners zijn al wat ouder, maar nog steeds vitaal en redelijk zelfstandig. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Zelfstandig begeleid wonen bij Hoornse Zoom in Delft

Elke bewoner heeft een groot appartement met woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer. Er is één grote studio. In de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond ontmoeten de bewoners elkaar en wordt gezamenlijk gegeten. Er is een lift aanwezig.

Persoonlijke begeleiding bij Hoornse Zoom

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Overdag gaan de bewoners naar het werk of de dagbesteding. Voor een aantal bewoners wordt dagbesteding binnen de woonlocatie verzorgd in een speciaal daarvoor bestemde ruimte.

De Hoornse Zoom ligt in een nieuwbouwwijk. Het centrum van Den Hoorn bevindt zich op 10 minuten loopafstand. De bushalte is vlakbij. In de omgeving is een ziekenhuis.

Hoornse Zoom

Woonlocatie
Oliemolen 124
2614 LG Delft
Doelgroep

Ouderen

Je wilt zelf keuzes blijven maken en blijven genieten. Je behoeftes veranderen nu je ouder wordt. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden. Zodat jij een aangenaam leven blijft houden en een fijne oude dag hebt.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

autisme

geriatrische problematiek

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

 

 

 

Componence Asset List