Het Zwaluwnest - Eiland is een intensieve zorg- en woonlocatie in Sneek. Hier wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). De bewoners zijn tussen de 20 en 35 jaar.

Intensieve zorglocatie het Zwaluwnest - Eiland

Op het Eiland kunnen zestien jonge mensen wonen. Je hebt een eigen kamer. Met zijn vieren of achten deel je een woonkamer. In beide huizen is het levendig en gezellig.

Ondersteuning

We helpen je om nog meer dingen zelf te doen. Samen met jou maken we een plan. Over wat je zelf wilt doen en waar we je bij helpen. We zorgen ook dat het huis waar je woont veilig en gezellig is. We willen goed voor je zorgen. Daarom overleggen we vaak. Met jou of je belangenbehartigers. Op het Eiland leer je dingen zelf doen. Zelf boodschappen halen. Zelf je kamer schoonmaken. Meehelpen in huis. Andere mensen leren kennen. En later misschien op jezelf wonen. Achter het huis is een grote tuin. Als je wilt, kun je ook in de stad wandelen. Daar loop je in tien minuten naartoe. Sneek is een mooie stad met veel water en boten.

Het Zwaluwnest locatie eiland

Intensieve zorglocatie, Woonlocatie
Sloepstraat 10
8605 AT SNEEK
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Locatietype

Op onze intensieve zorglocaties kun je terecht als je dag en nacht hulp nodig hebt. De locatie is ingericht om jouw dagelijks leven zo prettig mogelijk te maken en er is altijd professionele begeleiding aanwezig.

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Woonvorm

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

Ligging

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.

Componence Asset List

Belangstelling en wachten

Soms kun je niet direct terecht op de plek waar je wilt wonen. Je kunt er dan voor kiezen om te wachten. Er zijn twee opties:

  1. Als we verwachten dat er binnen een jaar een plek vrijkomt dan kun je op de wachtlijst worden geplaatst.
  2. Als we verwachten dat het minimaal een jaar en misschien wel langer gaat duren voordat er een passende plek vrijkomt dan kun je op de belangstellendenlijst worden geplaatst.

Wanneer er nog niet direct zicht is op een plek dan bekijken we graag samen met jou de alternatieven. Overbruggingszorg thuis kan eventueel ook een optie zijn.