’t Turfke is een ontmoetingsplek in Veenendaal. Bij ’t Turfke ontmoeten mensen elkaar met een lichte verstandelijke beperking (LVB), maar eigenlijk is iedereen hier welkom.

Ontmoetingsplek ’t Turfke

Elke dinsdagavond is er een speciale kookclub. Inloop is vanaf 16.00 uur. De warme maaltijden worden door vrijwilligers bereid. Vanaf 17.30 uur wordt er gezamenlijk gegeten. 

Leerzame activiteiten

Wil je niet mee-eten, dan ben je altijd welkom om een kopje koffie of thee te komen doen. Voor vragen of ondersteuning kun je bij ons terecht. Bij ’t Turfke ontmoeten we elkaar niet alleen, we doen ook leuke en leerzame activiteiten. Tot snel!

Het Turfke

Ontmoetingsplek
Zonnebloemstraat 1
3905 ZC VEENENDAAL
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Ontmoetingsplek

Op ontmoetingsplekken komen mensen bij elkaar. Er is professionele begeleiding aanwezig en er komen mensen uit de buurt. Je kunt er terecht voor sociale contacten maar ook met een hulpvraag.

locatiepagina kwaliteit

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via: 0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.