Katshuis Wonen is een woonlocatie in Terneuzen voor mensen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag.

Katshuis Wonen in Terneuzen

De locatie bestaat uit twee woongroepen met in totaal twaalf bewoners. De leeftijd varieert van begin dertig tot halverwege de veertig. Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers met keuken en iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De meeste bewoners gaan op doordeweekse dagen naar dagbesteding, bij bewoners die een of meerdere dagen geen dagbesteding hebben is er begeleiding mogelijk op locatie. De woning beschikt over twee grote tuinen en een snoezelbadkamer. Begeleiding is in principe altijd aanwezig, in de nachten is er een slaapdienst.

Activiteiten in de buurt

Locatie Katshuis Wonen ligt in een rustige groene wijk. Het park bij de Kreek is op loopafstand, waar ook een schitterende kinderboerderij aanwezig is, met tal van dieren. Aan de andere kant van de locatie is het winkelcentrum op loopafstand, waar naast enkele supermarkten ook flink wat andere winkels aanwezig zijn. Op de weidse boulevard van Terneuzen is het, zeker in de zomer, heerlijk vertoeven aan de Westerschelde. En vanwege de ligging is België ook relatief makkelijk bereikbaar.

Katshuis Wonen

Woonlocatie
Katspolderlaan 2
4535 AV TERNEUZEN
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

epilepsie

autisme

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

zorgcentrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

zwembad

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zwembad.

sportaccommodatie

Binnen 1km afstand van de locatie is er een sportaccommodatie.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

speeltuin

Om de sensorisch motorische ontwikkeling te kunnen waarborgen, zijn er een aantal speeltoestellen in een speeltuin geplaatst. Deze speeltoestellen zijn passend bij de verschillende leeftijden en verschillende niveaus van functioneren.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

 

 

 

Componence Asset List