Het Baken is een woonlocatie in Gouda. Bij Het Baken wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met zestien mensen. Iedereen heeft een eigen appartement.

Wonen bij Het Baken

Bij Het Baken heb je een eigen appartement met woonkamer, keuken en badkamer met douche en toilet. Je mag het appartement inrichten zoals jij dat mooi vindt. ’s Avonds en in het weekend zoeken we elkaar op in de gemeenschappelijke woonkamer. Daar eten we samen. Drinken we koffie en kijken televisie. En ontmoeten we elkaar en begeleiders. Dat is hartstikke gezellig. Overdag gaat iedereen aan het werk of naar de dagbesteding. Dat is ook allemaal dicht bij huis.

Een prachtige omgeving

Als je bij Het Baken in de woonkamer zit, lijkt het net of je op vakantie bent. We zitten namelijk aan het water en onder de bomen. Echt prachtig. Onze wijk, Plaswijck, is een goede buurt. Je loopt zo naar de bushalte of de winkels. De begeleiders kennen ons allemaal heel goed. We zijn heel zelfstandig, maar als we hulp nodig hebben, staan ze altijd voor ons klaar.

Het Baken (Weidelust)

Woonlocatie
Praamwerf 14
2804 MA Gouda
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

bibliotheek

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bibliotheek.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List