Hermelijn is een woonlocatie in Huizen. Hier wonen (jong)volwassenen vanaf 23 jaar met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Hermelijn

Deze locatie heeft twee verdiepingen, waarbij elke studio een eigen huisnummer en brievenbus heeft. Op iedere verdieping zijn zeven studio’s te vinden met eigen sanitair en een eigen keuken. Je kunt een eigen wasmachine in de studio hebben of gebruik maken van de gezamenlijke wasruimte (met hulp op maat). Wil je een huisdier meebrengen, dan is dat bespreekbaar.

Als je van gezelligheid houdt, kun je samen koken, eten en koffiedrinken bij het gezamenlijke steunpunt. Als je liever in je studio wilt eten en koken, is dat ook mogelijk.

De begeleiding

De begeleiding is dagelijks aanwezig in de late middag- en avonduren. Zij kunnen je ondersteunen bij praktische vragen rondom budgetbeheer, huishouden, koken en je sociale contacten onderhouden. Op elk moment kun je contact opnemen met de begeleider. Je hebt in ieder geval dagelijks contact met hen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van DigiContact.

De ligging

Hermelijn ligt op een steenworp afstand van winkelcentrum Oostermeent. De bushalte ligt op vijf minuten loopafstand en kan je in twintig minuten naar Hilversum brengen. Op fietsafstand is er een bioscoop, sportschool en het Oude Dorp.

Hermelijn

Woonlocatie
Monnickskamp 67a
1273 JR HUIZEN
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

Woonvorm

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Je beschikt over een zelfstandige woonruimte.

Ligging

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.

Componence Asset List

Belangstelling en wachten

Soms kun je niet direct terecht op de plek waar je wilt wonen. Je kunt er dan voor kiezen om te wachten. Er zijn twee opties:

  1. Als we verwachten dat er binnen een jaar een plek vrijkomt dan kun je op de wachtlijst worden geplaatst.
  2. Als we verwachten dat het minimaal een jaar en misschien wel langer gaat duren voordat er een passende plek vrijkomt dan kun je op de belangstellendenlijst worden geplaatst.

Wanneer er nog niet direct zicht is op een plek dan bekijken we graag samen met jou de alternatieven. Overbruggingszorg thuis kan eventueel ook een optie zijn.